Verkeersdrempel kopen

Erdi Wegbebakening biedt een compleet, innovatief en modulair systeem voor effectieve snelheidsbeheersing in het verkeer. De verkeersdrempel moet ervoor zorgen dat de snelheid van het verkeer wordt gematigd. De snelheid waarmee comfortabel over een drempel gereden kan worden ligt aan het ontwerp en het voertuig. Om deze reden heeft Erdi verschillende soorten verkeersdrempels. Dit verschilt in hoogte en materiaal. Ons Technisch Servicebedrijf kan deze desgewenst voor u leveren en direct plaatsen.

Ons assortiment

We bieden verschillende soorten verkeersdrempels aan. De verkeersdrempels zijn verkrijgbaar in kunststof en beton. De verkeersdrempel beton is een busvriendelijke drempel, heeft weinig onderhoud en zorgt voor een zeer goede zichtbaarheid overdag. Ook zit de Kabelgootdrempel bij ons in het assortiment. De verkeersdrempels zijn zowel goed zichtbaar overdag als ’s nachts.

Verkeersdrempels van Erdi

Onze verkeersdrempel is verkrijgbaar in diverse afmetingen en hoogtes. Gemaakt van gerecycled kunststof in de kleur geel/zwart. Eventueel voorzien van glasreflectoren.

Modulair Systeem

Het modulaire systeem Modular 8 uit gevulkaniseerd rubber biedt veelzijdige mogelijkheden voor verkeers- reductie op één punt of op een langer traject en snelheidsmindering in verkeersluwe gebieden. Dankzij de reflectiestrepen is de verkeersdrempel goed zichtbaar. Tevens is het gemakkelijk op elk vast oppervlak te bevestigen. Hierdoor kan het makkelijk hergebruikt worden. Het systeem Modular 8 kan op maat worden afgestemd op de meest uiteenlopende verkeerssituaties.

Verkeersdrempels bij Erdi.nl

Verzending van Verkeersdrempels gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van Verkeersdrempels vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

De plaatsing van Verkeersdrempels kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.