Erdi beschikt over een breed assortiment wegbebakening. Zo leveren wij o.a. verkeersborden, verkeerszuilen, portalen, afzetmateriaal, thermoplast, snelheidsdisplays en nog veel meer.

Daarnaast is Erdi exclusief distributeur van Horizont Klemmfix producten zoals: geleidebakens, baakvoeten, kunststof afzethekken, Flexpost geleidezuilen, rijbaanscheidingselementen etc.


 • Corona oplossingen Port of Amsterdam
 • Rijbaanscheiding TESO
 • Vervangen geleiderail Akersloot
 • Schoolzones
  Wegbebakening producten

  Erdi beschikt, naast haar straatmeubilair en verkeerstechniek, over een breed assortiment wegbebakening producten: verkeersbordenverkeerszuilen, portalen, afzetmateriaal, thermoplast en snelheidsdisplays. Daarnaast is Erdi exclusief distributeur van Horizont Klemmfix met haar afzetbakens, baakvoeten, kunststof afzethekken, rijbaanscheidingssystemen, etc. Alle producten kenmerken zich door duurzaamheid, veiligheid en hun betrouwbaarheid.

  In deze sectie van de website vindt u een compleet overzicht van alle wegbebakening producten, inclusief bestekbeschrijvingen en technische tekeningen. Per product kunt u een productflyer downloaden.

  Gerealiseerde projecten wegbebakening.

  Naast de wegenbouw en andere aanverwante bedrijven is Erdi actief voor veel gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen door heel Nederland.

  In deze sectie van de website kunt u meer lezen over onze wegbebakening projecten die Erdi afgelopen tijd realiseerde op het gebied van rijbaanscheidingssystemen, wegdekreflectoren, geleiderail, Flexposten en attentieborden. Ook treft u projectinformatie aan over werkzaamheden op diverse locaties die de afgelopen projecten zijn gerealiseerd.

  Wegbebakening innovaties van Erdi.

  Het aanbod wegbebakening producten van Erdi is breed, onderscheidend en van hoge kwaliteit. In Nederland is Erdi al meer dan 30 jaar partner van het complete productenpakket van Horizont Klemmfix, in Europa de meest innoverende fabrikant van tijdelijke verkeersvoorzieningen.

  Klemmfix bakens voldoen aan de hoogste Duitse kwaliteitsnormen en de strenge richtlijnen. De producten onderscheiden zich op kwaliteit omdat ze vervaardigd zijn van HPDE kunststof, bestand zijn tegen alle weersinvloeden, duurzaam zijn, getest zijn op veiligheid, en voorzien zijn van hoogwaardig en duurzaam reflectiemateriaal. Tevens hebben ze een laag gewicht in verband met de til norm.

  © Erdi. All rights reserved.