Pollers

De afdeling Verkeerstechniek heeft zich gespecialiseerd in het autoluw maken van stadscentra, voetgangersgebieden en rijbanen.  Deze installaties worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd, geïnstalleerd (o.a. op basis van turn-key) door Erdi. Voor het onderhouden van de installaties hebben wij een eigen 24- uurdienst. Uit ervaring met het flexibel afsluiten in combinatie met het selectief toegang verlenen blijkt dat een drukke winkelstraat met veel parkeeroverlast na invoering van het systeem veranderd in een straat waar het winkelend publiek vrij over straat gaat lopen en de kinderen weer op straat gaan spelen. De verzinkbare paal, ook wel bollard of poller genoemd, wordt toegepast om het autoverkeer te verminderen tot alleen bestemmingsverkeer. Hierdoor blijft het centrum toegankelijk, maar zal er nooit meer verkeer dan noodzakelijk in het gebied komen. CMSE-systeem Erdi Verkeerstechniek heeft een Centraal Management Systeem Erdi (CMSE) ontwikkeld. Het is een compleet systeem om flexibele afsluitingen (palen, slagbomen, etc.) te kunnen bedienen en te monitoren. Nieuw in het systeem zijn de volledige storings- en statusoverzichten van de installatie welke in één oogopslag zichtbaar zijn.  Het systeem kan in een drietal componenten worden opgesplitst: technische installatie, server en gebruikers interface. De technische installatie is de het Selectief Toegangssysteem bestaande uit een flexibel element (paal, slagboom of piramide) en regelinstallatie. In de regelinstallatie wordt het flexibel element bestuurd en gecontroleerd door de conflictmonitor. In de procesbesturing is een software programma actief welke alles autonoom regelt op basis van ingestelde parameters. Een communicatiemodule wordt geïnstalleerd welke, zonder dat het originele programma wordt beïnvloed, gegevens uit het geheugen van de procesbesturing kan lezen en schrijven. Deze gegevens worden rechtstreeks  verstuurd dan wel verkregen uit server. Commando’s voor de procesbesturing  of gewijzigde instellingen worden via dezelfde weg verkregen vanuit de server. Op de server zijn meerdere programma’s naast elkaar actief. Eén van de taken is het verkrijgen van informatie en het opslaan hiervan in een database. Een andere taak is het verzorgen van de informatie voor de gebruikers, dit wordt gerealiseerd met een webserver. Gebruikers kunnen via een LAN (Local Area Network) of WAN (Wide Area Network) netwerk verbinding maken met de server. Na verificatie van de gebruiker krijgt deze informatie te zien over locaties, kunnen afsluitingen worden bediend, kunnen bepaalde parameters worden gewijzigd en logbestanden worden uitgelezen.

Ons assortiment

Erdi heeft verschillende verzikbare palen in het assortiment. Het gaat om de volgende modellen: Bollard model Vezip RVS 600, Bollard model Security M40/K8, Bollard K12 High Security, Bollard model Vezip Classic 600 en Bollard model Vezip Quadrant.

Bollards bestellen bij Erdi.nl

Verzending van verzinkbare palen gaat middels regulier transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van Vezips vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

De plaatsing van Pollers kunnen wij door ons Technisch Servicebedrijf laten verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.