Verzinkbare afsluitingen

De afdeling Verkeerstechniek heeft zich gespecialiseerd in het autoluw maken van stadscentra, voetgangersgebieden en rijbanen.  Deze installaties worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd, geïnstalleerd (o.a. op basis van turn-key) door Erdi. Voor het onderhouden van de installaties hebben wij een eigen 24- uurdienst. Uit ervaring met het flexibel afsluiten in combinatie met het selectief toegang verlenen blijkt dat een drukke winkelstraat met veel parkeeroverlast na invoering van het systeem veranderd in een straat waar het winkelend publiek vrij over straat gaat lopen en de kinderen weer op straat gaan spelen. De verzinkbare paal, ook wel bollard of poller genoemd, wordt toegepast om het autoverkeer te verminderen tot alleen bestemmingsverkeer. Hierdoor blijft het centrum toegankelijk, maar zal er nooit meer verkeer dan noodzakelijk in het gebied komen. CMSE-systeem Erdi Verkeerstechniek heeft een Centraal Management Systeem Erdi (CMSE) ontwikkeld.

Ons assortiment

Erdi heeft verschillende beweegbare fysieke afsluitingen. Het gaat om de volgende modellen: Bollard model Vezip RVS 600, Bollard Vezip 600C Kinetic, Bollard model Vezip Classic 600 en Bollard model Vezip Quadrant en Verzinkbare piramide 600 Led.

Kinetische energie (Vezip) Erdi Verkeerstechniek heeft de Vezip model 600C Kinetic ontwikkelt om meer weerstand te bieden tegen lichte aanrijdingen. Dit maakt de vernieuwde Vezip bij uitstek geschikt voor binnenstedelijke selectieve afsluitingen en deze paal zal een groot deel van het dagelijkse vandalisme opvangen. Deze speciaal ontwikkelde Kinetic-base Vezip laat de paal namelijk bij aanrijdingen licht veren. Verder, de kinetische energie absorbeert ook deels de aanrijdingen. Dit zorgt ervoor dat de verzinkbare paal meer weerstand biedt en minder storingen veroorzaakt. Deze nieuwe elementen resulteren in een vermindering van beheerkosten. Daarnaast is deze Vezip zo ontwikkeld dat onderhoud snel en veilig op locatie kan worden uitgevoerd.

Meer informatie over Bollards

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of direct met de afdeling Verkeerstechniek. Afdeling Verkeerstechniek is telefonisch bereikbaar via 075-6553055 of per e-mail via meldingvkt@erdi.nl.

© Erdi. All rights reserved.