Slagbomen van Erdi

De slagbomen van Erdi Verkeerstechniek zijn in de eerste plaats bedoeld voor de afscherming van parkeerplaatsen van overheids- en fabrieksterreinen en particulieren parkeerplaatsen (VvE). In de praktijk worden de slagbomen, net als verzinkbare palen, van Erdi ook toegepast voor de bescherming van verkeer en voetgangers bij bruggen, tunnelinritten, bij inritten van ziekenhuizen en klinieken, of op andere plaatsen waar de veiligheid van verkeer, voetgangers of eigendommen effectief gewaarborgd moeten worden. Automatische controle van in- en uitrit wordt uitgevoerd met een detectielus in het wegdek. Dit kan door middel van onze automatische slagbomen.

Ons assortiment

Erdi heeft diverse slagbomen. Zo hebben wij in ons assortiment automatische slagbomen en handmatige slagbomen. Tevens kunnen de slagbomen voorzien met kentekenherkenning.

De handbediende slagboom van Erdi is praktsich en eenvoudig in gebruik. Standaard uitgebalanceerd en voorzien van alle praktijkopties, is deze slagboom kwalitatief hoogwaardig en zeer compleet.

De automatische slagbomen worden vaak ingezet om een gebied autoluw te maken. Er kan dan alleen bestemmingsverkeer komen indien men over een pas of pincode beschikt om het gebied te betreden. De slagboominstallaties zijn voorzien van camerasysteem en aangesloten op het Erdi Centraal Management Systeem.

Meer informatie over slagbomen

Vaak worden slagbomen ingezet bij parkeerplaatsen van bedrijventerreinen of parkeergarages. Wilt u een slagboom kopen? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden. Welke slagboom het beste past, hangt af van de situatie. Elke terrein is anders. Wij helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuzen. Neem daarom snel contact met ons op en vraag direct gratis advies aan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of vraag direct aan de afdeling Verkeerstechniek om een vrijblijvende offerte. Afdeling Verkeerstechniek is telefonisch bereikbaar via 075-6553055 of per e-mail via meldingvkt@erdi.nl.

© Erdi. All rights reserved.