Buitenbanken in het straatbeeld

Overal in het straatbeeld vindt men buitenbanken, van de traditionele eenvoudige zitbanken tot en met modern vormgegeven zitbanken. Buitenbanken bieden een rustmoment voor wandelaars of kunnen een ontmoetingsplaats zijn voor buurtgenoten. Een solide buitenbank is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft weinig onderhoud nodig. Elke openbare ruimte vraagt om een passend ontwerp. Erdi heeft een passend ontwerp zitbank voor elke buitenplek.

Buitenbanken in de natuur

In een natuurlijke omgeving, zoals in natuurgebieden of parken passen zitbanken met houten elementen erg goed. Een houten zitbank heeft ook als voordeel dat het zitvlak minder koud aanvoelt. Het massief houten materiaal van onze zitbanken kan ook een esthetische aanvulling voor kleine en grotere tuinen zijn.

Zitbanken in de stedelijke omgeving

Houten banken zorgen ook voor een vriendelijke uitstraling in een meer stedelijke omgeving, zoals bijvoorbeeld op pleinen en winkelcentra in de stad. Op pleinen en in winkelcentra bieden een groep van buitenbanken de mogelijkheid om een ontmoetingsplaats voor grotere groepen personen te creëren. Een plek die kan bijdragen aan de cohesie in de buurt.

Outside parkbank kopen

De Outside buiten zitbanken zijn degelijke krachtpatsers van de familie parkbanken. Deze balkenbanken, zoals de Outside Kade, zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Optioneel is de bank uit te voeren met een rugleuning en maatwerk wensen.

Straatbanken van verschillende materialen

De straatbanken zijn voorzien van 100% FSC-gecertificeerde houten balken. Dat betekent dat het hout van onze buitenbanken verantwoord wordt gekapt en bijvoorbeeld niet ten koste gaat van kwetsbare natuur en bossen. Het thermisch verzinkte staal van onze buiten zitbanken is langdurig bestand tegen de Hollandse weersinvloeden.

Buiten zitbanken bestellen bij Erdi.nl

Verzending van parkbanken gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van parkbanken vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.