Fietsenrekken

Overal in het straatbeeld vindt men locaties om meerdere fietsen te stallen, van fietsenrek tot en met rijwielbijzethek. Veel werknemers vinden het belangrijk om met de fiets naar het werk te kunnen komen. Door fietsenrekken te plaatsen op het bedrijventerrein zorgt u ervoor dat werknemers, klanten en gasten meerdere fietsen kunnen plaatsen op het terrein. Door de hulp van het fietsenrek hoeven fietsen niet meer tegen de muur bevestigd te worden, maar netjes in het fietsenrek. Erdi biedt hier de oplossing in door haar ruime assortiment aan fietsenrekken.

Fietsenrekken van de beste kwaliteit

De fietsenrekken zijn voorzien van een duplexsysteem welke een combinatie is van verzinken en poeder coaten. Op verzoek kan het stalen fietsrek worden gepoedercoat in een afwijkende RAL-kleur. De fietsnietjes zijn voornamelijk uitgevoerd in roestvast staal (RVS) 316 in verband met carrosiebestendigheid.

Afhankelijk van de systemen, is er capaciteit voor 2, 4, 6 of 12 fietsparkeerplaatsen.

Ons assortiment

Fietsparkeren op maat! Na jaren van ervaring in de ontwikkeling en de productie van functionele en vandalismebestendige fietsenrekken en fietsnietjes heeft ERDI een reeks van uiteenlopende modellen in haar assortiment straatmeubilair. Het fietsenrek zorgt ervoor dat de fiets niet tegen de muur geplaatst hoeft te worden. Daarnaast is het op deze manier gemakkelijk om ruimte te creëren om meerdere fietsen te stallen.

Fietsenrek model

Ons assortiment aan fietsenrekken bestaat uit: model Toekan, model Spui, model Kade, 75FP, 75P, 60P en fietsenrek dubbelzijdig.

FietsParKeur

Elk fietsenrek en nietje voldoet aan de gestelde normen van deze tijd. Enkele fietsrekken zijn ook uitgerust met FietsParKeur. Fietsparkeren met functionele, vandalismebestendige (o.a. braakvertragend) en fraai ontworpen fietsenrekken, fietsnietjes van Erdi. Daarnaast voeren wij ook fietsoverkappingen. Fietsenstallingen met extra brede beugels.

Circulair fietsenrek

Bij de ontwikkeling van het fietsenrek Toekan was een circulair ontwerp het uitgangspunt. Hierbij werd niet alleen rekening gehouden met de materialen, maar is er ook naar het proces gekeken wanneer het fietsrek aan vervanging toe is. Zo zijn bijvoorbeeld de ‘wielschalen’ uitwisselbaar. Deze kunnen op een ander rek een tweede levenscyclus krijgen. Verder is de staander eenvoudig afneembaar van de betonfundatie of van het rek. Zo kunnen ze altijd opnieuw worden ingezet. De ‘wielschalen’ van de Toekan zijn stevig opgebouwd, geschikt voor diverse wielmaten en leverbaar in elke gewenste (RAL) kleurstelling. Zo kan er voor een uitdagende kleurencombinatie worden gekozen. Met het fietsenrek Toekan staan fietsen stabiel en veilig geparkeerd met een optimale benutting van de beschikbare parkeerruimte. Het vastzetten van de fiets is eenvoudig door de stevige ‘aanbindlus’ aan de staander.

Fietsenrekken kopen bij Erdi.nl

Verzending van de fietsnietjes en fietsenrekken gaat middels lengte transport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van de fietsnietjes en fietsenrekken vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, zal in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie worden bepaald.

Fietsenrek kopen? Weten wat de beste keuze is voor u? Neem contact op via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.