Buiten zitbank in het straatbeeld

Overal in het straatbeeld vindt men buiten zitbanken. De zitbank Canapé is zo’n ontwerp dat geheel op zijn plek is in zowel een moderne als een historische omgeving. De ergonomische en tijdloze vormgeving is voor iedereen herkenbaar en zorgt bovendien voor optimaal zitcomfort. Een solide buiten zitbank is gemaakt van FSC-gecertificeerd hardhout. Hierdoor zijn de houten banken geschikt voor de buiten ruimte en bestand tegen weersinvloeden.

Diverse zitbanken in het assortiment van Erdi

Wij ontwikkelen en produceren in ons assortiment straatmeubilair diverse Canapé buiten zitbanken. Deze parkbanken zijn in diverse uitvoeringen en afmetingen leverbaar. Erdi kent twee varianten buiten zitbanken; met rugleuning en zonder rugleuning. Ons assortiment bestaat uit diverse modellen, waaronder model Canapé, Canapé Retro en Canapé Senior. De straatbanken zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Corten, ZR (zonder rugleuning), Single, Dubbel, Lounge, Picknick en Boombank. Naast de ronde boombank is het ook mogelijk om een zeskantige of meerkantige boombank op maat te produceren.

Alle Canapé en Canapé Retro zitbanken zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor meer informatie zie ook onze leveringsvoorwaarden, artikel 3.

Boombanken kopen

De Canapé houten boombank is een boombank die naar wens van de opdrachtgever op maat wordt vervaardigd. In de basis zijn er twee modellen: de Canapé en de Canapé Retro. Door de maatwerkoplossing past de bank altijd in de bestemde omgeving. De ergonomische vormgeving van het model zorgt voor optimaal zitcomfort. Het speciaal geselecteerde FSC-gecertificeerd hardhout van duurzaamheidsklasse 1, maakt de houten boombank degelijk, krachtig en in hoge mate bestendig tegen vandalisme. Deze maatwerk bank is in een vijf-, zes- of achtkant opstelling met verschillende diameters verkrijgbaar. Alle houten delen zijn blind gemonteerd, rondom geschaafd en de kanten zijn afgerond.

Straatbanken van verschillende materialen

De straatbanken zijn voorzien 100% FSC-gecertificeerde houten balken. Dat betekent dat het hout van onze buitenbanken verantwoord wordt gekapt en bijvoorbeeld niet ten koste gaat van kwetsbare natuur en bossen. Het thermisch verzinkte staal van onze buiten zitbanken is langdurig bestand tegen de Hollandse weersinvloeden.

Voor alle Canapé straatbanken gebruiken wij standaard FSC® 100% Cumaru hardhout met duurzaamheidsklasse 1. Het onderstel van de straatbanken zijn voornamelijk uitgevoerd in thermisch verzinkt staal volgens NEN-EN-ISO 1461 en zijn (tweelaags) gepoedercoat.

Parkbanken bestellen bij Erdi.nl

Verzending van parkbanken gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van parkbanken vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.