Erdi heeft een zeer gevarieerde lijn afzetpalen in huis. Eén van de meest bekende modellen is de rood-witte afzetpaal. Maar het assortiment gaat veel verder: van klassiek tot zeer modern, uitgevoerd in RVS. Allen met een eigen functionaliteit. Zo zijn er vaste, wegneembare, neerklapbare en verzinkbare afzetpalen. Alle modellen zijn leverbaar in diverse RAL kleuren en kunnen worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

De wegneembare palen zijn uitgerust met het unieke ERS-vergrendelingssysteem. Door de ‘rond-in-vierkant-of-zeskant’ constructie is de paal blijvend uitneembaar. Bovendien vergrendelt de paal automatisch bij terugplaatsing. Voor de verzonken klappalen heeft Erdi het KVS-systeem ontwikkeld. Dit systeem werkt op basis van de klappaal in combinatie met een afsluitdeksel. De deksel sluit contra ten opzichte van de paal en vergrendelt automatisch in de fundatie. Daarbij zit het verzonken slotsysteem niet in de paal, maar in de fundatie opgesloten.

Naast de standaard verzinkbare palen (Vezips) heeft Erdi diverse sleutel(toegangs)systemen. Bijvoorbeeld een verzonken slot, met daarin een aparte sleutelingang voor nood- en hulpdiensten. De sleutel daarvan kan zowel bij de opstaande als de verzonken stand uit de paal worden weggenomen. Op deze manier verliezen nood- en hulpdiensten geen kostbare tijd.

© Erdi. All rights reserved.