Verkeerspalen

Afzetpalen zijn verkeerspaaltjes die gebruikt worden voor het afzetten van gebieden of doorgangen en voor het vormen van routes.

Ons assortiment afzetpaaltjes

Erdi heeft een zeer gevarieerde lijn afzetpalen voor buiten in huis. Eén van de meest bekende modellen is de rood-witte afzetpaal. Maar het assortiment gaat veel verder: van klassiek tot zeer modern, uitgevoerd in RVS. Allen afzetpaaltjes met een eigen functionaliteit. Zo zijn er vaste, wegneembare, neerklapbare en verzinkbare afzetpalen. Alle modellen zijn leverbaar in diverse RAL kleuren en kunnen worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

ERS-vergrendelingssysteem

De wegneembare palen zijn uitgerust met het unieke ERS-vergrendelingssysteem. Door de ‘rond-in-vierkant-of-zeskant’ constructie is de paal blijvend uitneembaar. Bovendien vergrendelt de paal automatisch bij terugplaatsing. Voor de verzonken klappalen heeft Erdi het KVS-systeem ontwikkeld. Dit systeem werkt op basis van de klappaal in combinatie met een afsluitdeksel. De deksel sluit contra ten opzichte van de paal en vergrendelt automatisch in de fundatie. Daarbij zit het verzonken slotsysteem niet in de paal, maar in de fundatie opgesloten.

Sleutelsystemen

Naast de standaard verzinkbare palen (Vezips) heeft Erdi diverse sleutel(toegangs)systemen. Bijvoorbeeld een verzonken slot, met daarin een aparte sleutelingang voor nood- en hulpdiensten. De sleutel daarvan kan zowel bij de opstaande als de verzonken stand uit de paal worden weggenomen. Op deze manier verliezen nood- en hulpdiensten geen kostbare tijd.

Afzetpalen kopen bij Erdi.nl

Verkeerspalen kopen? Bekijk alle soorten op onze website. De verzending van afzetpalen gaat middels volumetransport. De verzendkosten gaan op aanvraag.

Levering van afzetpalen vindt plaats op de desgewenste afleverlocatie, mits deze toegankelijk is voor vrachtwagens. Indien de afleverlocatie niet toegankelijk is, wordt in overleg met de klant een alternatieve afleverlocatie bepaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of met afdeling Verkoop. Afdeling Verkoop is telefonisch bereikbaar via 075-6553060 of per e-mail via info@erdi.nl of verkoop@erdi.nl.

Bestellingen worden altijd per e-mail bevestigd en afgehandeld.

© Erdi. All rights reserved.