Erdi Verkeerstechniek

Erdi Verkeerstechniek is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het autoluw maken van stadscentra, voetgangers- gebieden en rijbanen. Wat begon met een selectieve afsluiting is uitgegroeid tot een pakket aan integrale mobiliteitsoplossingen.

Erdi Verkeerstechniek

Erdi Verkeerstechniek is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het autoluw maken van stadscentra, voetgangers- gebieden en rijbanen. Wat begon met een selectieve afsluiting is uitgegroeid tot een pakket aan integrale mobiliteitsoplossingen.

De producten zoals verzinkbare palen, piramides en kentekenherkennings systemen worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd (o.a. op basis van turn-key). Voor het onderhouden van de installaties hebben wij een eigen 24-uurdienst en werken we volgens de richtlijnen van de CROW publicatie 246, onderhoud verkeers- regelinstallaties.

Erdi Verkeerstechniek is ISO 27001 gecertificeerd. Het verkrijgen van deze certificering bevestigt dat Erdi Verkeerstechniek voldoet aan de normeisen/wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging.

Projecten waar we trots op zijn;

De technische kennis van, en de ervaring rond talrijke projecten vormen voor Erdi de brede basis voor innovatieve en praktijkgerichte totaaloplossingen voor de inrichting van de openbare ruimte.

 • Taxistandplaats Amsterdam

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris at lacinia lacus. In vel interdum mauris, et vestibulum ligula. Curabitur malesuada tincidunt…

 • Zitelementen Kop van Jut
  Erdi heeft recent meerdere zitelementen geleverd en aangebracht op de betonnen muren in Amsterdam-West bij de kop van…
 • Bloem- en Plantenbakken
  Voor op de Amsterdamse Nieuwmarkt produceerde Erdi stijlvolle plantenbakken van cortenstaal.
 • Veilig Verkeer Spandoeken
  Voor Veilig Verkeer Nederland hebben wij ruim 250 spandoeken mogen ophangen. Deze spandoeken vragen aandacht voor de …
 • Diverse scheepvaartborden
  Onze servicemonteurs van ons technisch servicebedrijf hebben diverse scheepsvaartborden geleverd en geplaatst op de k…
Verkeerstechniek innovaties van Erdi.
Erdi is ontwikkelaar, producent, installateur en serviceorganisatie op het gebied van verkeerstechniek, wegbebakening en straatmeubilair. De verkeerstechnische (maatwerk)oplossingen reguleren 24-7 verkeersstromen. Dat het functioneren en beveiligen van verkeerssystemen dus aan de wetten en regelgeving is gebonden, is zeer logisch. Een kleine onvolkomenheid, achterstallig onderhoud, of een storing kan namelijk zeer ernstige gevolgen hebben. Daarom werkt, levert en onderhoudt Erdi volgens de hoogst mogelijke standaard als het gaat om veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Erdi kent haar verantwoordelijkheden, zeker als het gaat om selectieve toegangssystemen die vallen onder de Europese regelgeving en moeten voldoen aan de Machinerichtlijnen en CE-markering. Na een uitgebreide extern uitgevoerde risico beoordeling heeft Erdi het hoogste veiligheidsniveau (Performance Level) PLe gerealiseerd binnen de beoordeling Machinerichtlijn.

Verkeerstechniek oplossingen van Erdi

Erdi biedt haar klanten een totaalpakket aan integrale mobiliteitsoplossingen. De belangrijkste items binnen mobiliteitsoplossingen zijn selectieve afsluitingen met verzinkbare palen, piramides, slagbomen of camerasystemen.

Verder ontzorgen wij klanten met kentekenherkenningssystemen, parkeerverwijssystemen en fietsdetectie en -parkeersystemen. Alle systemen zijn te koppelen aan een Centraal Management Systeem (CMS). Naast ontwikkeling, productie en installatie biedt Erdi 24 uur per dag en 7 dagen per week via een eigen onderhouds- en storingsdienst service en onderhoud volgens de richtlijnen van de CROW publicatie 246.

Gerealiseerde projecten verkeerstechniek

Naast het bedrijfsleven is Erdi actief voor veel gemeentes, provincies en andere overheidsinstellingen door heel Nederland.

In deze sectie van de website kunt u meer lezen over oplossingen op het gebied van verkeerstechniek die Erdi afgelopen tijd realiseerde voor onder andere de taxistandplaats bij het Centraal Station in Amsterdam en voor de Hogeschool Inholland Rotterdam.

Maar ook voor de gemeentes Volendam, Heerhugowaard, Alkmaar, Den Bosch, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Hoorn en Deventer werden er een aantal projecten gerealiseerd.

Ontwerp & Advies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website of direct met de afdeling Verkeerstechniek. Afdeling Verkeerstechniek is telefonisch bereikbaar via 075-6553055 of per e-mail via meldingvkt@erdi.nl.
Productoverzicht verkeerstechniek
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Verzinkbare afsluitingen

Snelheid & verdrijving

CMSE-systeem (Erdi)

Verzinkbare afsluitingen

© Erdi. All rights reserved.